Het Retourneerbeleid van Sokkentopper.nl

Wij doen enorm ons best om ervoor te zorgen dat producten die u ontvangt van goede kwaliteit zijn, en op de juiste manier aankomen. Helaas kan het voorkomen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Zo kan het voorkomen dat u de verkeerde maat of kleur heeft besteld, of dat wij u het verkeerde product hebben gestuurd! Om dit soort problemen op te lossen hanteren wij een aantal regels.

Wanneer mag een product geretourneerd worden?

Omdat het lastig is om producten te beoordelen vóór de aanschaf, zoals u dat in fysieke winkels zou doen, krijgt u bedenktijd. Omdat het lastig kan zijn om in te schatten wat wel en niet mag met de geleverde producten, zijn er een aantal voorwaarden voor retour.

- U heeft 30 dagen bedenktijd.
- Het product mag niet gedragen zijn.
- De verpakking mag niet beschadigd zijn.
- Panty's mogen niet worden geretourneerd.

Binnen de bedenktijd kunt u de geleverde producten beoordelen, en eventueel beslissen om een bestelling te ontbinden. Er zijn echter situaties waarin het kan voorkomen dat wij producten niet meer terugnemen. Zo nemen wij geen producten terug die al gedragen zijn, en mag de verpakking niet beschadigd zijn. Voor Panty's zijn de voorwaarden iets anders. Vanwege de kwetsbare aard en het hygiënische gebruik van het product kunnen wij panty's niet terugnemen wanneer de verpakking is geopend. Het kan voorkomen dat het nog niet helemaal duidelijk is of uw product geretourneerd mag worden. De precieze regels vindt u dan in onze algemene voorwaarden, en natuurlijk kunt u altijd Contact met ons opnemen!

Hoe kan ik producten retourneren?

Producten retourneren bij Sokkentopper.nl is simpel!

- U stuurt een bericht naar info@sokkentopper.nl, waarin u aangeeft welke producten u wilt retourneren. Als er aan onze voorwaarden is voldaan, geven wij zo snel mogelijk bevestiging dat u de producten naar ons op kunt sturen.
- U stuurt de producten en (eventueel een kopie van de) pakbon naar ons terug. Als u de pakbon niet kunt terugsturen, stuur dan een geschreven briefje of de kopie van de factuur mee. Het is hierbij belangrijk dat uw adres duidelijk te lezen is. U kunt de producten versturen naar:

Venneperweg 1119
2144KE Beinsdorp

- U krijg binnen een week het bedrag teruggestort.

Belangrijk om te weten is dat het retour sturen van producten voor eigen rekening is. U bent vrij in het kiezen van uw vervoerder, maar wij adviseren u een vervoerder te kiezen die met track-and-trace werkt. U bent immers zelf verantwoordelijk voor de verzending totdat het pakje bij ons is aangekomen. Het kan ook voorkomen dat u door uw retourzending geen recht meer had op gratis verzending. In dit geval trekken wij de extra kosten van het retourbedrag af.