Het Leveringsbeleid van Sokkentopper.nl

Gratis verzenden vanaf €40

Het verzenden van uw bestelling is gratis wanneer de order waarde van uw bestelling hoger dan €40 is. Als dit niet het geval is, bedragen de verzendkosten slechts €4,95 voor bestellingen binnen Nederland, en €8,50 voor bestellingen naar België. Let op! Als u een deel van uw bestelling retourneert en de order waarde van uw bestelling onder de €40 zakt, vervalt uw recht op gratis verzendkosten. In dit geval zullen de verzendkosten verrekent worden met het geretourneerde bedrag.

Binnen één dag verstuurd

Omdat wij uit eigen magazijn leveren, zijn wij in staat bestellingen snel te verwerken. Dit betekent dat wanneer een bestelling voor 15:00 gedaan is, deze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis ligt. Wij begrijpen echter hoe vervelend het is om een bestelling later dan verwacht binnen te krijgen. Om dit te voorkomen nemen wij een dag speling. Dit betekent dat een pakje dat voor 15:00 besteld is, overmorgen in huis zou moeten zijn. De uitzondering is het weekend. Bestelt u op vrijdag, dan kan het zijn dat u uw pakje uiterlijk dinsdag binnen is, maar waarschijnlijk krijgt u hem zaterdag al binnen. Mochten zich toch nog problemen voordoen waardoor uw bestelling niet op tijd aan zou kunnen komen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Is uw pakketje niet bezorgd?

Het kan voorkomen dat zich problemen voordoen tijdens het verzenden van het product. Mocht uw bestelling niet op de afgesproken dag zijn binnengekomen, dan verzoeken wij u Contact met ons op te nemen.